Kies een nieuwe stofzuiger of laat uw oude repareren

Is uw stofzuiger toe aan vervanging? Kom dan ons aanbod aan stofzuigers bekijken in de winkel in Den Haag. U kunt terecht voor diverse gerenommeerde merken zoals: Numatic, Miele, AEG, Electrolux, Sebo en vele andere. Wanneer u een kapotte stofzuiger heeft en deze wilt laten repareren, leveren wij een supersnelle service. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw stofzuiger te repareren zodat deze weer functioneert als vanouds. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Verkoop

Stofzuiger kopen? Bij Technisch Servicebureau Van Esveld hebben wij een groot assortiment stofzuigers. Zo verkopen wij stofzuigers van onder meer Numatic, Miele, AEG, Electrolux en Sebo.

Reparatie

Geef uw kapotte stofzuiger niet zomaar op! Van Esveld Stofzuigers krijgt zelfs stofzuigers aan de praat van 40 jaar oud. In onze werkplaats achter de winkel repareren wij uw stofzuiger en kunt u deze dezelfde of volgende dag weer ophalen. 

Onderdelen

Mist uw stofzuiger een onderdeel? Naast de aanschaf en reparatie van stofzuigers kunt u bij ons terecht voor onderdelen van diverse merken en modellen stofzuigers.

Bel voor reparatie of een nieuwe stofzuiger naar 070 - 363 61 54 

Technisch Servicebureau Van Esveld
Koningin Emmakade 91 
2518RM Den Haag, Zuid-Holland

Kvk: 27053260

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16:00

Dinsdag 09:00 - 16:00

Woensdag Gesloten

Donderdag 09:00 - 16:00

Vrijdag 09:00 - 16:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten